rybarweb.cz

WFT Naviják Pro Salt 2 10000

Zajímavý výrobek WFT Naviják Pro Salt 2 od skvělého výrobce WFT lze zakoupit ještě dnes za výborné peníze! Nyní za 4 890 Kč.
WFT Naviják Pro Salt
Zjistit dostupnost »
Značka: WFT
4 890

Naviják WFT Pro Salt 10000 je do extrémních podmínek pro všechny metody těžkého rybolovu na moři a sladkovodní rybolov. Navijáky byly   oproti předcházejícímu modelu ve všech detailech kompletně přepracovány pro nejvyšší zatížení.

Naviják WFT Pro Salt 10000 je do extrémních podmínek pro všechny metody těžkého rybolovu na moři a sladkovodní rybolov. Navijáky byly   oproti předcházejícímu modelu ve všech detailech kompletně přepracovány pro nejvyšší zatížení. Tělo, rotor, cívka a paže kliky vyrobeny z materiálu MARINEGRADE Aloy, který se uplatňuje při stavbě lodí a kotlů. Boční hliníkový kryt byl navíc vsazen a zajištěn do hmoždinek, které i při nejvyšším mechanickém zatížení zabrání případné deformaci materiálu.

I přes robustní celokovovou konstrukci není PRO SALT 2 těžký. Precizní převody z pravé oceli/bronzu a hliníku. 8 Ložiskový systém -6 kuličkových ložisek z pravé oceli, teflonové ložisko na rolně ošetřené titanem a jedno válečkové zajišťují pohodlné navíjení. Nové utěsnění těla navijáku. HliníkováKlika vyrobena metodou CNC je přímo sešroubována se svým masivním závitem do převodů a případná vůle na klice je tím zcela vyloučena. Hnací kolečko je nalisováno do pouzdra z pravé oceli a sahá do bronzového vějíře, který díky své délce centruje osu cívky. Vůle a ohnutí osy je zcela vyloučené. Jemně nastavitelná vodotěsná brzda na cívce se skládá z podložek z uhlíku, teflonu a z pravé oceli.

Hliníkové těsnění je proti tělu cívky utěsněno kroužkem a zabraňuje proniknutí vody a prachu do brzdového systému. Zapouzdřené ložisko po obou stranách centruje cívku před a za cívku na 50tinu mm přesně na ose i při rychlém a těžším navíjení.  Hmatná matice brzdy disponuje magnetickým cvrčkem s téměř neomezenou životností / pérko neexistuje. Rolna z mosazi je dvojitě chromovaná a osazena bezúdržbovým doživotním teflonovým ložiskem. Zlatě eloxovaná hliníková cívka je vyfrézovaná za studena z jednoho kusu s vyloučením případné deformace. Jádro cívky s gumovou fixací zabraňující protáčení šňůry.